Hirdetés

Tapasztalt fejlesztők dolgoznak a Playground Games szerepjátékán

|

Az akció-RPG, ami valószínűleg a Fable 4 lesz, a Rockstartól, a Ninja Theorytól és az EA-től átigazolt fejlesztők keze alatt készül.

Hirdetés

A Forza Horizon sorozatról ismert Playground Games újból bővítette az eddig meg nem nevezett akció-RPG-vel foglalkozó csapatát. Korábban a GTA V-ön, a Hellblade-en és a Metal Gear Solidon dolgozó fejlesztőket szerződtettek, ezúttal is kiváló szakemberek csatlakoznak a brit stúdióhoz.

Hirdetés

A Playground egyik központja továbbra is a Forza sorozaton fog dolgozni, a másik pedig az egyelőre feltehetően kezdeti stádiumban lévő nyitott világú akció-RPG-n. Az Playground legújabb munkatársai Noel Lukasewich, Rob den Dekker, Scotty Brow, Chris Goodall, Joe McKernan és Martin Lancaster. A képen a felső sorból balról indulva látható Lukasewich, majd sorrendben a többiek.

Brown az EA Motive-tól érkezett, ahol a környezeten dolgozott többek között a Star Wars Battlefront II-n. Hasonló pozícióban lesz Lukasewich is, aki a BioWare-nél a Mass Effect sorozaton és különböző DLC-ken munkálkodott. Lancaster a narratív produceri munkakört fogja betölteni, ő korábban a Rocksteady-nél volt, és a Batman játékok szkriptjeiért felelt. A Ninja Theory-tól igazold Goodall vezető animátor lesz - a DmC: Devil May Cry és a Hellblade stáblistájában is láthattuk a nevét.

A minőségbiztosítási csapat den Dekker vezető technikussal, szintén korábbi Ninja Theory munkatárssal egészült ki. Végül, de nem utolsósorban négy év után visszatért a Playgroundhoz Joe McKernan UI artist, aki ezidő alatt a Horizon Zero Dawnon és a Destiny 2-n is tevékenykedett.

Gavin Raeburn, a Playground stúdióigazgatója nagyon pozitívan nyilatkozott az új kollégákról, és már alig várja, hogy tovább folytassák a kibővített csapattal a munkát az egyelőre cím nélküli akció-RPG-n, ami jó eséllyel egy új Fable.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)