Hirdetés

Bezár a Wish Studios, az első PlayLink játékok fejlesztője

|

A That's You és a Knowledge is Power fejlesztőcsapata kénytelen lehúzni a rolót.

Hirdetés

Ha nem is változtatták meg alapjaiban a videojáték-fogyasztási szokásainkat, az kétségtelen, hogy rengeteg vidám percet szereztek nekünk a PlayLink játékok, különösen annak köszönhetően, hogy magyar nyelven érkeztek, így aztán az egész családot be tudtuk vonni a mókázásba.

Hirdetés

A Sony mobilról irányítható játékainak első darabjait, a That's You-t és a Knowledge is Powert egy 2012-ben alapított brit csapat, a Wish Studios fejlesztette, akik sajnos új projektjükhöz sem befektetőt, sem kiadót nem találtak.

"Nagyon szomorú vagyok, hogy 6 és fél év után be kell zárnunk a boltot. Mindig is a csapatot és a kreativitást helyeztük előtérbe, bármit is csináltunk, és elképesztően nehéz elbúcsúzni ezektől az emberektől. Köszönünk mindent a csapatnak. Köszönjük a Sony-nak, hogy hitt a koncepcióban, és mindennél jobban köszönjük a játékosoknak, akik kipróbálták és élvezték a játékainkat, mert csak ez számít.

- mondta Caspar Field, a stúdió ügyvezetője. Szomorú, hogy újabb játékipari leépítésről kell beszámolnunk, de úgy látszik ez egy év ilyen lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)