Hirdetés

PlayStation 4 - csak az ünnepek alatt hatmillió konzol fogyott

|

Még mindig nagyon jól megy a Sony konzolja, sőt, a PlayStation Store és a játékeladások is veszettül pörögnek.

Hirdetés

A Sony a CES alatt alapvetően nem a játékokra fókuszál, van elég rendezvény, amin azok kerülhetnek előtérbe. Viszont ilyenkor szoktuk megtudni az aktuális eladási adatokat.

Hirdetés

A cég bejelentette, hogy az ünnepi szezonban, egész pontosan november végétől december végéig 6 millió PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro talált gazdára világszerte, ami csak kétszázezerrel kevesebb, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában. Az összeladás így 73,6 millióra ugrott. A PlayStation Store-on keresztüli vásárlások új csúcsot értek el, és 55,9 millió játékot vettünk dobozosan vagy digitálisan, ami 5,5 millióval több, mint tavaly. December 31-éig több mint 645 millió játék kelt el. A PlayStation Plus-előfizetők száma 31,5 millióra nőtt.

Sajnos a Microsoftnak nem szokása közzétenni az Xbox One eladási adatait, úgyhogy nem tudjuk, az mennyire volt kelendő. Innen-onnan hallottuk, hogy az Xbox One X meglepően jól ment,  de semmi hivatalos közlemény nem jött.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)