Hirdetés

Százmilliónál a PS4, már népszerűbb a digitális vásárlás a boltinál

|

A Sony jelenlegi generációs masinája újabb rekordot döntött meg.

Hirdetés

Az, hogy közeledik a generációváltás, okozott némi lassulást a konzoleladások kapcsán, de még mindig sokan döntenek úgy, hogy bepótolják PS4-es elmaradásaikat.

Hirdetés

A június harmincadikával záruló pénzügyi negyedévben (melyben a Days Gone is megjelent) 3,2 millió konzol jutott el a viszonteladókig, ezzel összesen már több mint 100 millió gép került a boltokba. A PlayStation 2 5 év és 9 hónap alatt jutott el idáig, a PS4-nek csak 5 év és 7 hónap kellett, mely új rekordnak számít. A Sony azt is elárulta, hogy már többen vásárolnak játékokat digitálisan, mint dobozosan (53-47 az arány). A digitális értékesítésből származó bevétel a mikrotranzakcióknak és DLC-knek köszönhetően eddig is nagyobb volt, de most már a teljes verziós játékokat tekintve is látható a változás.

Érdekesség egyébként, hogy a PS Plus előfizetők száma visszaesett 36,4 millióról 36,2 millióra, ami nem sok, de valószínűleg kiszálltak páran, mióta csökkent az előfizetéshez ingyen járó játékok száma.

Ti terveztek még PS4-et venni, vagy most már megvárjátok az új, visszafelé kompatibilis gépeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)