Hirdetés

Most már biztos, hogy lesz PlayStation 5

|

Eddig sem kételkedtünk nagyon, de most a Sony ügyvezető igazgatója is megerősítette, hogy eljött az idő.

Hirdetés

Már akár egy-két éven belül jöhet a következő generációváltás, és van egy kis esély arra, hogy az év hátralévő részében megtudunk pár dolgot a Microsoft és a Sony következő konzoljairól.

Hirdetés

Az új Xboxok már bevallottan készülnek, az E3-on a Microsoft elég nyíltan beszélt erről. Most Kenichiro Yoshida, a Sony aktuális ügyvezetője ugyan konkrétan nem említette a PlayStation 5-öt név szerint, de egy interjúbanazt elmondta, hogy eljutottunk arra a pontra, amikor elengedhetetlenné vált új generációs hardverek piacra dobása. 

Persze a PlayStation 4 Pro jelenleg még bőven megfelel, gyönyörűek rajta a Sony exkluzívjai és a legtöbb külsős játék is, de nem biztos, hogy ha bemutatkoznak az új Xboxok (melyek várhatóan erősebbek lesznek a teljesítményben a Prót leköröző One X-nél) beérjük a jelenlegi legerősebb PS4-gyel.

Várunk tovább izgatottan, kezdjetek el félretenni addig is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)