Hirdetés

PlayStation 5 - lehet, hogy nem lesz olcsó, de megéri majd

|

A következő PlayStation konzol vezető mérnökét kérdezték az árcéduláról, titokzatosan válaszolt.

Hirdetés

Az új masinát építő csapat vezető mérnökével, Mark Cerny-vel készült interjúnak köszönhetően végre megkaptuk az első hivatalos információkat a PlayStation 5-ről, de hiába derültek ki olyan fontos részletek, mint a visszafelé kompatibilitás támogatása, vagy az, hogy 8K-s felbontással is fogyaszthatunk tartalmakat, az ár kapcsán például nem lettünk okosabbak. 

Hirdetés

Mint azóta kiderült, a Wiredön megjelent interjút készítő újságíró, Peter Rubin rákérdezett Cerny-nél, hogy mennyibe fog kerülni a PlayStation 5, de végül úgy döntöttek, hogy az erre adott válasz nem kerül bele a cikkbe. Rubin ehelyett Twitteren mondta el, milyen választ kapott. Cerny azt mondta, hogy úgy hiszi, olyan ajánlott fogyasztói árral tudják majd boltokba küldeni a konzolt, ami a fejlett funkciók fényében vonzó lesz a játékosok számára. Ez még így mindig csak jóindulattal nevezhető válasznak, és azt sugallja, valamivel többet kell majd fizetnünk, mint a jelenleg piacon lévő gépekért.

Mivel valószínűleg idén még nem lesz PlayStation 5 megjelenés, a Sony a végső árat sem határozta meg. A PlayStation 4 eredetileg 400 dollárral indított, így könnyen előfordulhat, hogy az utódja már többe fog kerülni, viszont cserébe fejlettebb hardvert és több lehetőséget kaphatunk majd. Ti mennyit fizetnétek ki a PS5-ért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)