Hirdetés

A Sony végre elárulta, valós-e a PlayStation 5 kiszivárgott ára és megjelenési dátuma

|

Kétes hírű blogon tűntek fel az új híresztelések, így nem is csoda, hogy a Sony gyorsan reagált rájuk.

Hirdetés

A Famitsu felvette a kapcsolatot a Sony illetékeseivel annak kapcsán, hogy nemrég elég hajmeresztő hírek kaptak szárnyra a PlayStation 5 konzol árazásáról és megjelenéséről. 

Hirdetés

Az még nem volt annyira fura, hogy az állítólagosan kiszivárgott infók szerint december 4-én jelenik majd meg a konzol (bár egy novemberi start azért valószínűbbnek tűnik), amiatt viszont sokaknak felcsúszott a szemöldöke, hogy elvileg 600 dolláros áron érkezik a PlayStation 5 "sima" kiadása, a "Pro" verzióért pedig rögtön 1000 dollárt kell fizetni. 

Ezeket az infókat a Gamers Gate blog tette közzé, ami egyébként is álhírek tömkelegével van tele, de azért természetesen csak akkor lehet biztos az ember a dolgában, ha a Sony reagál valamit minderre. Ez a reakció pedig most meg is történt: megnyugodhattok, a szivárgás minden részlete hatalmas kamu, nem ennyibe fog kerülni az új konzol, és a megjelenési dátumot sem ismerjük továbbra sem. 

Meg kell tehát várnunk a hivatalos bejelentéseket, addig pedig nem szabad a kétes oldalak szavára adni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)