Hirdetés

Még egy évig biztosan nem jön a PlayStation 5

|

Egy befektetőknek tartott tájékoztatón kiderült, hogy mikor számíthatunk legkorábban a megjelenésre.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben elkezdődtek csöpögni az infók a PlayStation 5-ről, és ugyan már sok minden kiderült, a megjelenési dátum még erősen kérdéses. Nagyon hamar nem kell számítani rá, amit maga a Sony is megerősített a befektetőknek tartott tájékoztatón.

Hirdetés

A The Wall Street Journal riportere szerint a Sony azt állította, hogy a következő 12 hónapban nem fog megjelenni újgenerációs konzol. Ez azt jelenti, hogy legkorábban 2020. májusában jöhetne a PlayStation 5. A konzolgyártók az ünnepekhez közelebbi időszakban szokták megjelentetni az új generációs gépeiket, így a 2020. október/novembere tűnik a legreálisabb időpontnak.

Ez természetesen csak találgatás, de az biztos, hogy a jó öreg PS4 még legalább egy évig velünk marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)