Hirdetés

Van, aki már tudni véli, hogy mikor érkezik a PlayStation 5

|

A Wall Street Journal egyik elemzője már arról tweetel, hogy a következő konzolgeneráció egyik szereplője mikor lép be a piacra.

Hirdetés

A Nintendo NX hivatalos bemutatása még mindig várat magára. Jelenleg az a legvalószínűbb, hogy a Tokyo Game Show alatt kapunk majd morzsákat a gépről, de minél közelebb kerülünk a rendezvényhez annál kevésbé hiszünk benne. Az elemzők szerint azonban van még esély.

Takashi Mochizuki, a Wall Street Journal egyik elemzője azt írta twitter profilján, hogy a Nintendo nagy valószínűséggel bemutatja a konzolt, és ha mégsem, akkor is kapnunk kell infókat róla legalább október végéig.

Rögtön ezután emberünk már arról beszélt, hogy a közeljövőben a PlayStation 5 megjelenésére is számíthatunk. Nem is olyan régen jelentette be a Sony a PS4 Slimet és a PS4 Prót, de Mochizuki biztos benne, hogy a konzolgenerációs ciklusok rövidülnek.

Bármennyire légből kapott találgatás is ez, az tény, hogy Mochizuki jó előre megjósolta (és helyesen) a két új PlayStation konzol érkezését is. Most vajon igaza lesz? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)