Hirdetés

Második hete tarolnak a PlayStation játékok

|

A brit játékeladási toplista negyedik helyére a LEGO DLC megjelenésének köszönhetően a Forza Horizon 4 is visszakerült, de a Days of Play akció még mindig sláger.

Hirdetés

Most egy darabig még nem számíthatunk olyan újdonságra, amitől bedöntik a játékosok a boltok pultjait. Az elmúlt héten például egyetlen új, dobozos játék sem jelent meg, ami bekerülhetett volna a top 40-be.

Hirdetés

Az élen továbbra is változatlan sorrendben áll a FIFA 19, a Days Gone és a Marvel's Spider-Man, de a negyedik helyre a tizenkettedikről ugrott fel a Forza Horizon 4, melynek legfrissebb DLC-je, a LEGO Speed Champions épp a héten jelent meg. Ez egy hellyel tolta vissza a Red Dead Redemption 2-t. A top 10-be jutott még a Battlefield V és az Anthem is, míg a PlayStation VR Worlds tizedik helyét hetedikre cserélte. A Blood & Truth zuhant egy kicsit, de még az élbolyban tudott maradni. Íme a top 10:

1. FIFA 19
2. Days Gone
3. Marvel's Spider-Man
4. Forza Horizon 4
5. Red Dead Redemption 2
6. Battlefield V
7. PlayStation VR Worlds
8. Anthem
9. Grand Theft Auto V
10. Blood & Truth

Ti mit vettetek a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)