Hirdetés

Világrekorder lett a PlayStation

|

A Sony konzolcsaládja nívós eredményt ért el.

Hirdetés

Miközben a Sony és a piac már a PlayStation 5-re készül, az előző generáció újabb mérföldköveket hagy maga mögött: a nyári adatok alapján például már több mint száz millió PlayStation 4 konzol került a boltokba. Ez nem csupán elképesztő, hanem a rekordok könyvébe illő teljesítmény is egyben.

Hirdetés

Világrekorder lett a PlayStation-család, ugyanis a Sony büszkesége hivatalosan is kiérdemelte a "minden idők legjobban fogyó otthoni játékkonzol brandje" titulust. Az eredmény szerint 25 év alatt 450 milliónál is több egység fogyott el az eddigi PlayStation gépekből összesítve. A Guinness-rekord különösen jól időzített a vállalatnál, hiszen mostanság ünneplik az első PlayStation 25. évfordulóját, ennél nagyszerűbb ajándékot pedig elképzelni sem lehetne a kiadó számára. A mérföldkő megünneplésére december 3-án, Tokióban került sor, ahol többek között részt vett a Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan és egykori vezetője, illetve a "PlayStation atyja", Ken Kutaragi is: 

Az eseményen Ryan és Kutaragi is megköszönte a rajongóknak, valamint a partnereknek, hogy évtizedeken keresztül támogatták őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)