Hirdetés

Több PS Plus előfizető van, mint ahány Nintendo 64-et valaha eladtak

|

A Sony pénzügyi beszámolójából kiderült az is, a PlayStation 4 tulajok több mint negyven százalékát sikerült rávenni egy PS Plus-előfizetésre is.

Hirdetés

A Sony nemcsak azzal büszkélkedett el legutóbbi pénzügyi jelentésében, hogy még mindig kiváló ütemben fogy a PlayStation 4, hanem a játékos üzletágukhoz kapcsolódó más statisztikákat is megosztottak a részvényesekkel. Így kiderült, hogy a gépek mellé továbbra is szép számban sikerült játékszoftvereket értékesíteni, ahogy a PlayStation Plus előfizetői tábora is további növekedést mutatott.

Hirdetés

Egész pontosan a közel nyolcvan millió PS4-re majdnem 247 millió játékot adtak el a 2017-es pénzügyi évben, online szolgáltatásuk, a PS Plus pedig a 2018. március 31-ével záruló tizenkét hónapban közel nyolcmillió új előfizetőt szerzett, így 34,2 milliós bázist tudhat magáénak ezen a téren a Sony.

A közzétett adatok között egyébként azt is megfigyelhetjük, hogyan terjed egyre inkább a digitális játékvásárlás a PS4-tulajok között: míg tavaly az összes eladott szoftver huszonhét százalékát szerezték meg a PS Store-ból, addig a 2017-es pénzügyi évre ez az arány harminckét százalékra nőtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)