Hirdetés

A koronavírus miatt nem megy a PlayStation a PAX Eastre

|

A Sony nem lesz ott a február végén megrendezendő eseményen, így a The Last of Us Part II-t sem lehet mjad kipróbálni.

Hirdetés

Pont egy héttel ezelőtt jelentette be a GSM Association, hogy nem tartja meg barcelonai a Mobile World Congresst, miután rengeteg cég jelezte, hogy a koronavírus-járvány miatt nem kíván részt venni az eseményen. Bár a PAX Eastre várhatóan kevesebb ázsiai képviselet utazik el, így is számíthatunk arra, hogy nem a PlayStation lesz az egyetlen, aki kimarad.

Hirdetés

A Sony közleményében egyértelműen kijelentette, hogy a koronavírus miatt kihagyja a február 27-én kezdődő expót, mert a cég dolgozóinak egészsége és jóléte minden fölött áll. A Naughty Dog játszható demót akart küldeni a rendezvényre a The Last of Us Part II-ból, de így ez elmarad. Legalább annyit elmondtak, hogy a május 29-ei megjelenésig még lesz mit megosztaniuk.

Reméljük, legalább egy trailert villantanak, illetve ha a Sony megtartja jó szokását, március-április környékén talán egy önálló sajtóeseményt is rendez, ahonnan személyes tapasztalatokat tudunk majd hozni nektek. Szorítsatok ezért, ha másért nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)