Hirdetés

Újabb csábító akciókkal bővült a PlayStation tavaszi leárazása

|

Az akciós játékok listájára a Marvel's Spider-Man, a Rainbow Six: Siege, és a Modern Warfare is felkerült.

Hirdetés

Még két hétig tart a Spring Sale a PlayStation Store-ban, április 29-éig jelentős kedvezménnyel szerezhetjük be az elmúlt évek legjobb játékait. Most épp 552 ajánlat vár minket, köztük néhány DLC-vel, de érkezett pár ütős AAA cím is, amikre érdemes lecsapni.

Hirdetés

A listára felkerült a Call of Duty: Modern Warfare, mely 25%-kal lett olcsóbb, és így 15742 Ft-tól vihető (attól függően, melyik kiadást szeretnétek), néhány LEGO játék, a Fallout Shelter DLC-i és a The Sims 4 kiegészítői, a Marvel's Spider-Man, mely 5990 Ft-ért kötelező vétel (a DLC-kkel együtt is csak 8990 Ft), és a Sekiro: Shadows Die Twice is megéri a 13643 Ft-os árát. A teljes listát itt találjátok, az összes leárazást pedig keressétek a PlayStation Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)