Hirdetés

PlayStation VR - a Sony sem tudja, hogy mekkora lesz a kereslet

|

A PlayStation főnöke, Shuhei Yoshida azt nyilatkozta, hogy ugyan az előrendelhető eszközök kifutottak, ettől még nem teljesen tiszta a helyzet.

Hirdetés

A PlayStation VR októberben kerül a boltokba, így PlayStation fejesei most azon agyalnak, hogy mennyi egységet is szórjanak ki az üzletekbe. Még maga, Shuhei Yoshida sem biztos abban, hogy mekkora igény mutatkozik az eszközre. Elmondása szerint a PS1 óta nem voltak ekkora zavarban.

"Hogy teljesen őszinték legyünk, nem tudjuk, hogy mekkora lesz a kereslet" - mesélte a Bloombergnek. "Nagyjából annyira vagyunk megzavarodva, mint a PlayStation 1 esetében, talán még annál jobban is."

A GameStop és az Amazon is kínált PlayStation VR előrendelést, és ugyan azok már mind elfogytak, nem tudjuk, hogy ez valójában mit is jelent, mivel nem ismert, hogy mennyit lehetett előrendelni.

Júniusban Andrew House is felkészítette a rajongókat, hogy hiányra számítsanak. "Egy ilyen nagyon fiatal technológiánál nehéz előre látni, hogy mekkora lesz a tényleges vásárlóigény."

A Bloomberg jelentése szerint az elemzők 1,5 millió eladott példányt jósolnak a PlayStation VR-nak még 2016-ra. A 2017-es évben ez 3 millióra nőhet. Meglátjuk, hogy mennyire jött ez be a október 13-a után.

Ma este, a PlayStation Meetingen számíthatunk új infókra a PlayStation VR kapcsán is. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)