Hirdetés

Pókember: Idegenben - minden korábbi becslést túlszárnyaltak a bevételek

|

Félmilliárd dollár felett a jár a film a hétvége után.

Hirdetés

Már beszámoltunk arról, hogyan teljesített az első pár napban a Pókember: Idegenben, most viszont már ismerjük a hétvége adatait is. Ezek fényében pedig kijelenthető, hogy a Sony és a Marvel közös filmje minden előzetes várakozásokat felülmúlt. 

Hirdetés

A Pókember: Idegenben ugyanis immár 185 millió dollár felett jár az USA-ban, világszinten pedig pedig átlépte az 580 millió dolláros határt. Ezek a számok minden korábbi tippet felülmúlnak, ugyan még a legoptimistább elemzők is 150-160 millió dollár közé lőtték be a filmet az Egyesült Államok tekintetében, a premiert követő első hétvégéig bezárólag. Ázsiában ugyebár már múlt hét óta pörög a film, innen, főleg Kínából is hatalmas összegek vándoroltak a stúdióhoz. Meglehetősen jó döntésnek bizonyult tehát a Sony részéről, hogy elengedi karakterét az MCU-ba. A jogok még mindig náluk vannak, viszont Pókember saját filmjei után a bevétel is hozzájuk vándorol, ha pedig nincs történik semmi meglepő fordulat, akkor könnyen lehet, hogy az Idegenben lehet a hálószövő első olyan mozija, ami átlépi a bűvös, 1 milliárd dolláros álomhatárt. Ha pedig ez megtörténik, akkor az MCU történetének eddigi legsikeresebb évét tárhatja, hiszen mindhárom 2019-ben bemutatott filmje (Marvel Kapitány, Bosszúállók: Végjáték, Pókember: Idegenben) a milliárdosok klubját erősíti. 

Szerintetek összesen mennyit lesz képes összeszedni a Pókember: Idegenben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)