Hirdetés

Pókember: Idegenben - fantasztikusan rajtolt a hálószövő legújabb kalandja

|

A Marvel filmes univerzumának legfrissebb darabja már az első héten több száz milliós bevételt termelt.

Hirdetés

Megérkezett a mozikba a Pókember: Idegenben, aminek középpontjában Peter Parker izgalmakkal és persze veszélyekkel teli osztálykirándulása áll. Az elmúlt napokban nagyon sokan megrohamozták a jegypénztárakat, és ez bizony az első bevételi adatokon is meglátszik.

Hirdetés

A Variety információi alapján a premier hetében nagyjából 310 millió dollárt termelt a Pókember: Idegenben világszerte, köszönhetően főként az Egyesült Államokban és Kínában élő rajongóknak. Az ázsiai országban 97 millió jött össze az első hétvégén (ott június 28-án volt a premier), de ez a szám azóta felkúszott 136,8 millióra. Észak-Amerikában pedig mindössze három nap alatt 91 milliós bevételt hozott a film a készítőknek. A legtöbb országban most a hétvégén debütált a kaland (az USA-ban ugyebár 26-án volt a díszbemutató, de a mozik csak 2-án kezdték vetíteni a filmet), és sok helyen máris több milliót termelt, szóval nagy valószínűséggel a Disney és a Sony is elégedettek lesznek majd az eredménnyel.

A filmet egyébként mi is nagyon szerettük, egy spoilermentes első benyomások videóban és egy hosszabb, spoileres kibeszélőben is meséltünk róla a YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)