Hirdetés

Egy Pokémon játéknak sikerült lenyomnia a Call of Duty: Modern Warfare-t

|

Rég volt már, hogy egy új játék a birt játékeladási toplista élén tudott nyitni.

Hirdetés

Többé-kevésbé stabilan állt a Call of Duty: Modern Warfare a brit játékeladási toplista első két helyének valamelyikén az elmúlt hónapokban, mivel nem igazán jött olyan új játék, amiből debütálásakor több fogyott volna, mint a tavaly október végén megjelent játékból bármely héten. A helyzet változott, a változást pedig egy kevésbé promózott Pokémon játék hozta el.

Hirdetés

Az Animal Crossing előtt nem sokkal a Switch-tulajok egy része úgy döntött, a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX-szel szórakoztatja magát, ami a 2006-ban Game Boy Advance-re és Nintendo DS-re megjelent első Mystery Dungeon játékok remake-je. A sorozat legfrissebb része 2016-ban érkezett 3DS-re, annak startját ez most jelentősen túlteljesítette.

A múlthéten a második helyet behúzó Two Point Hospital most a hatodik lett, a LEGO Harry Potter Collection pedig egy árleszállításnak köszönhetően a semmiből a 17. helyre tört előre. 

A héten megjelenő Ori and the Will of the Wisps alighanem szintén az élmezőnyben fog nyitni, bár az, hogy elérhető lesz az Xbox Game Passban, valószínűleg nem segíti a dobozos eladásokat. Utána jön a Doom Eternal és az Animal Crossing: New Horizons is, mindkettő jó esélyekkel indulhat.

Ez lett most a top 10:

  1. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
  2. Call of Duty: Modern Warfare
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 20
  5. Tom Clancy's The Division 2
  6. Two Point Hospital
  7. Minecraft (Switch)
  8. Mario Kart 8: Deluxe
  9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  10. Luigi's Mansion 3

Ti mit vettetek, vagy mit vártok a közeljövő megjelenéseiből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)