Hirdetés

Pokémon GO - nagyon jó augusztusa volt a játéknak, közel 180 millió dollárt termelt

|

Friss adatok szerint régóta nem teljesített olyan jól a Niantic alkotása, mint az előző hónapban.

Hirdetés

Habár már nincs akkora hype a Pokémon GO körül, mint a megjelenésekor, azért továbbra is a legnépszerűbb mobilos címek között tartják számon a kiterjesztett valóságra épülő játékot. Nyár végén viszont ismét szárnyalni kezdett..

Hirdetés

A SuperData adataiból kiderült, hogy a Pokémon GO előző hónapban 176 millió dollár bevételt termelt, ami egyértelműen a játék legjobb teljesítménye a 2016-os nagy hype óta. A remek eredmény hátterében részben a Niantic által szervezett játékbeli események állhatnak, ami nem meglepő, hiszen a játékosok általában imádják a különleges eventeket.

Nemrég egyébként megérkeztek a játékba az Unova régió ötödik generációs pokémonjai, szóval az új tartalmaknak hála elképzelhető, hogy a szeptembert is hasonló eredménnyel zárja majd a Niantic.

Ti játszotok még a Pokémon GO-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)