Hirdetés

Pokémon Let's Go - ez lett az eddigi leggyorsabban fogyó Switch játék

|

Még egyetlen Nintendo Switch játékból sem adtak el ennyit egy hét alatt.

Hirdetés

Mindössze egyetlen hét kellett az Pokémon Let's Go játékpárosnak (létezik ugyebár egy Let's Go, Pikachu! és egy Let's Go, Eevee! kiadás is) ahhoz, hogy eladjanak belőle 3 millió példányt, ezzel pedig az új Pokémon lett a Switch eddigi legjobban fogyó játéka. 

Hirdetés

Olyan címeket utasított tehát maga mögé a Pokémon Let's Go, mint a Super Mario Odyssey és a Zelda: Breath of the Wild. Már az első beérkező eladási adatok is meglehetősen biztató képet festettek, elvégre az Egyesült Királyságban 116 ezer, Japánban pedig 661 240 Pokémon Let's Go talált gazdára - milyen egyszerű lenne a világ egyébként, ha mindenhol így, darabszámra pontosan közölnék az adatokat, mint az ázsiai szigetországban. 

Nem szabad elfelejteni, hogy a Pokémon Let's Go csak egy mellékág, a Nintendo emberei jelenleg is gőzerővel dolgoznak egy új, AAA Pokémon szerepjátékon. Ha az megjelenik, valószínűleg még nagyobb számokat lesz majd képes produkálni, mint most a Let's Go.

Ti kipróbáltátok már a Pokémon Let's Go-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)