Hirdetés

Véget ért a Porsche és az Electronic Arts együttműködése

|

A Need For Speed: Porsche Unleashed (vagy Porsche 2000) óta hivatalosan csak az Electronic Arts játékaiban szerepelhettek a gyártó autói, azonban mostantól egyre több játékban láthatjuk őket.

Hirdetés

A legtöbb autós játék esetében aki Porschét akart vezetni, annak a Porsche kasznis Rufokkal kellett beérnie. Voltak persze kivételek, a Forza játékokhoz például fizetős DLC-kben, utólag jöttek az autók.

Az Electronic Arts és a gyártó 2000 környékén kötött megállapodása értelmében hivatalosan csak az EA játékaiban, azaz leginkább a Need for Speedekben szerepelhettek Porschék. Ha egy másik kiadó vagy fejlesztő is szerette volna használni az autókat, licencet az EA-től kellett kérnie. A német SpeedManiacs, miután az Assetto Corsában már voltak Porschék, rákérdezett az egyik illetékesnél, aki elmondta, a szerződés idén lejár, és nem is fogják meghosszabbítani, ezért a csapatoknak könnyebb dolga lehet a licenceléssel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)