Hirdetés

Pozitívan látja az Epic Games Store veszteségességét a cég fejese

|

Tim Sweeney szerint semmi baj nincs, abszolút megérte belelapátolni dollármilliókat a projektbe.

Hirdetés

Múlt héten mi is beszámoltunk arról, hogy bírósági iratok alapján digitális boltján milliókat bukik az Epic Games, és a veszteség évről évre növekszik, hiába költenek a játékosok. Ennek egyik oka, hogy rengeteg pénz megy el az ingyenesen kínált játékokra és az exkluzivitási megállapodásokra, de mivel a Fortnite még mindig felfoghatatlan mennyiségű bevételt termel, a cégnek így is megéri.

Tim Sweeney ügyvezető Twitteren megerősítette, hogy valóban veszteséges az üzlet, de igazából ez egyáltalán nem baj.

Hirdetés

Szerinte sikert értek el azzal, hogy remek játékokat tudnak kínálni a játékosoknak, és befektetésként tekint erre, amivel az iparág növelhető. Úgy véli, ezt az Apple veszteségként próbálja beállítani, de annak érdekében, hogy rentábilis legyen egy vállalkozás, befektetésre van szükség, akár gyárról, akár játékról vagy játékboltról van szó.

Reméljük, az EGS még azelőtt nyereségessé válik, hogy elmúlna a Fortnite-láz, különben nagy problémák lehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)