Hirdetés

Megszűnik a Prima Games, mely 28 évig készített kézikönyveket

|

Főleg az Egyesült Államokban voltak népszerűek a hivatalos guide-ok, de mostanra hozzánk is bőven jutott közülük.

Hirdetés

Amikor az internet még nem volt ennyire elterjedt, nem lehetett Google-ben vagy a YouTube-on megoldást keresni, ha elakadtunk egy játékban, jobbak akartunk lenni benne, vagy csak szimplán szerettünk volna mindent tudni. Még játékmagazinok is hoztak le teljes végigjátszásokat, tippeket, trükköket. Én például ennek köszönhetően tanultam meg a GTA III-ban a levágott szárnyú Dodóval repülni, és csak pár éve tudtam meg, hogy nem is kellett volna igazából elemelkednem a repülésre egyébként alkalmatlan masinával.

Hirdetés

A Prima Games 28 éven át gyártotta a hivatalos kézikönyveket, decemberben például egy Fallout 76-os, prémium csomag jelenik meg, benne a könyvön kívül még sok minden mással. 2019 tavaszától azonban ennek vége, ugyanis a cég úgy érezte, nem tudja tartani az iramot a játékiparral, a piaci helyzet ellene dolgozik. Az irodák sorban zárnak majd be jövő márciusig. 

Nektek megvan valamelyik Prima guide?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)