Hirdetés

Majdnem a csúcsig jutott a PES 2019 a briteknél

|

Jól nyitott a Konami focijátéka, de az első heti eladások csak a második helyig tudták repíteni. Több újdonság is van a brit top 10-ben.

Hirdetés

Még közel egy hónap van hátra a FIFA 19 megjelenéséig, az valószínűleg egy darabig (körülbelül a Call of Duty: Black Ops 4-ig) tartani fogja első helyét. Addig viszont az ezévi PES tündökölhet.

Hirdetés

Az első helyet azonban nem tudta elvenni az F1 2018-tól. A dobogó alsó fokára a GTA V került, ami a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyval cserélt helyet. A hét újdonságai közül a Yakuza Kiwami 2 az ötödik, a Monster Hunter Generations Ultimate a kilencedik helyen nyitott, a Firewall Zero Hour a 11-ig jutott fel, viszont a Strange Brigade iránti érdeklődés csak a 16. helyre volt elég, a Divinity: Original Sin II: Definitive Edition pedig a 23. helyig tudott eljutni.

Alább a top 10, linken pedig a top 40:

1. F1 2018
2. Pro Evolution Soccer 2019
3. Grand Theft Auto V
4. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
5. Yakuza Kiwami 2
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. PlayerUnknown's Battlegrounds
8. God of War
9. Monster Hunter Generations Ultimate
10. FIFA 18

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)