Hirdetés

Hamarosan a 100 milliós eladási álomhatárt is átlépheti a PlayStation 4

|

Továbbra is magabiztosan uralja a jelenlegi konzolgenerációt a PlayStation 4.

Hirdetés

Talán még a Sony sem reménykedett akkora sikerben, mint amit végül elért a PlayStation 4, hiszen mióta megjelent a masina, szinte megállíthatatlan a piacon. A Sony legfrissebb pénzügyi jelentéséből az is kiderült, hogy hamarosan egy olyan elitklubhoz csatlakozhat, amibe csak nagyon kevés konzol tudott bekerülni a múltban.

Hirdetés

A jelentés szerint a PlayStation 4-ből 96,8 millió darabot adtak el eddig a pillanatig, ami azt jelenti, hogy hamarosan csatlakozhat a százmilliós ligához. Ezt az álomhatárt eddig csak a PlayStation 2 (máig döbbenetes 155 millió darabos eladással), a Nintendo DS (152 millió darab), a Gameboy Color és Pocket variációi (118 millió darab), a PlayStation 1 (102 millió darab) és a Nintendo Wii (101 millió darab) tudta átlépni a konzolok történetében.

Bizonyos elemzések szerint a PlayStation 4 a PS5 kiadása után is képes lesz érvényesíteni magát a piacon, így pedig a legelső PlayStation számaira is könnyedén rálicitálhat. Továbbá érdekesség, hogy ha a Nintendo Switch is tartani tudja a jelenlegi növekedési ütemet, akkor ez lehet az első konzolgeneráció, ahol két olyan gépről is beszélhetünk, amelyekből egyaránt eladtak legalább 100 millió darabot.

Ti is hozzájárultatok a PS4 impozáns számaihoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)