Hirdetés

Történetközpontú játékon dolgozik a PUBG Corp. új csapata

|

A Striking Distance-t Glen Schofield vezeti, aki korábban Call of Duty és Dead Space játékokon dolgozott.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds hatalmas siker lett, és játéktörténelmi jelentősége sem elhanyagolható; egy új műfajt tett elképesztően népszerűvé. A csapat a felhalmozott pénzből új projektekre is költ egy kicsit.

Hirdetés

A Sledgehammer Gamest alapító Glen Schofield vezeti a Striking Distance nevű, a PUBG Corp. alá tartozó csapatot, mely egy AAA szintű, a PUBG univerzumában játszódó játékon dolgozik, amiben fontos szerepet kap a történet. Az alábbi videóban maga Schofield is említi korábbi projektjeit (Dead Space, Call of Duty), úgyhogy nem tartjuk kizártnak, hogy egy akció-FPS vagy TPS lesz munkája eredménye. A csapat jelenleg egyjátékos és többjátékos fejlesztőket, tervezőket is keres, de akármin ügyködnek, valószínűleg még évekig nem mutatják meg. Azért érdeklődve várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)