Hirdetés

Saját stúdión belül készül tovább a PlayerUnknown's Battlegrounds

|

A játék már akkorára nőtt, hogy egy vadonatúj cég épül köré, ami csak Brendan Greene alkotásával foglalkozik majd.

Hirdetés

Kétség kívül az idei év egyik legnépszerűbb játéka a battle royale műfajú PlayerUnknown's Battlegrounds, amivel napról-napra egyre többen játszanak, és most eljött az idő, hogy a játékot fejlesztő csapat új név alatt dolgozzon tovább.

Hirdetés

Eddig a Bluehole Studio felelt a PUBG-ért, azonban mostantól a nemrég alapított, egyszerűen csak PUBG Corporationre keresztelt leányvállalathoz kerülnek át a fejlesztők. Chang Han Kim, a játék producere lesz a vezérigazgató, és azért volt szükség erre a lépésre, hogy jobban reagálhassanak a játékpiac változásaira és hatékonyabban fejleszthessenek.

A PUBG Corporationnek már van irodája az Egyesült Államokban, hamarosan pedig Európában és Japánban is megjelennek majd.

Szerintetek milyen hatással lesz ez a PUBG fejlődésére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)