Hirdetés

A PUBG Mobile a legtöbb pénzt hozó mobiljáték a világon

|

Nem annyira meglepő, hogy egy játék, aminek több mint 100 millió aktív játékosa van, jól hoz a konyhára.

Hirdetés

The Financial Times adatai szerint a PUBG Mobile az előző hónapban 146 millió dollárt hozott össze a több mint 100 milliós havi játékosbázisának közreműködésével, mellyel elég könnyen a legjobban termelő játékok listájának élére állhatott.

Hirdetés

A bevételek nem csak közvetlenül a PUBG Mobile mikrótranzakcióiból származnak, hanem a kínai átbrendelt változatból, a Game For Peace-ből is. Utóbbi egyedül kitermelt 70 milliót, míg a PUBG Mobile felelt a maradék 76 millióért.

A Game For Peace egyébként azért született, hogy megfelelhessen a kínai kormány követeléseinek. A legviccesebb különbség az eredeti és e között, hogy az átalakított verzióban a lelőtt karakterek felkelnek és integetnek egyet, mielőtt eltűnnének a meccsből.

A PUBG Mobile a Tencent tulajdona, akinek legutóbbi mobilos sikere a Honor of Kings című MOBA volt. Az 125 milliót gyűjtött be ugyanebben az időszakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)