Hirdetés

A Valve tiltása a PUBG skinekkel kereskedőknek is komoly károkat okozott

|

Az OPSkins oldal megszűnésével rengeteg tárgy veszett el véglegesen.

Hirdetés

A PUBG Corp. még májusban korlátozta a PlayerUnknown's Battlegrounds tárgyak csere-beréjét a Steamen. A közösségi piacon továbbra is lehet eladni-vásárolni, de másik felhasználónak nem adhatjuk át azokat, ami azt jelenti, hogy a cuccokat valódi pénzért értékesítő oldalak botjai sem működnek. Az egyik ilyen oldal megszűnése hatalmas bukást jelentett az érintettek számára.

Hirdetés

Az OPSkins weboldal Counter-Strike: Global Offensive és PUBG tárgyak cseréjével és fogadással is foglalkozott. Mivel a Steam fiókokra nem lehetett átmozgatni az értékeket a PUBG Corp. korlátozásai miatt, így csak az oldalon lehetett kereskedni a tárgyakkal. A Valve viszont határozottan fellép a CSGO fogadásokkal foglalkozó oldalakkal szemben, így az OPSkinsnek is befellegzett június elején.

A Valve hagyott időt, hogy a weboldal felhasználói átvigyék a tárgyakat a Steam fiókokra, így a Counter-Strike skinek megmenekültek, de ezt a PUBG értékekkel már nem lehetett megtenni a májusi felfüggesztés miatt. Mivel az OPSkinst lelőtték, a tárgyakat pedig nem tudták visszavinni a Steamre, így a valódi értékkel rendelkező PUBG cuccok örökre elvesztek. Egy Reddit-felhasználó részletesen ki is számolta, mennyit buktak az OPSkins egykori kereskedői - összesen 964 243 darab PUBG tárgy semmisült meg 1 018 486,58 dollár értékben. A teljes elemzést itt olvashatjátok.

Valószínűleg ezeket a skineket már soha nem lehet visszaszerezni, főleg mivel sem a Valve sem a PUBG Corp. érdekében nem áll, hogy  az illegálisnak nyilvánított és lezárt weboldal tartalmát visszaállítsák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)