Hirdetés

Bezárt a QC Games, a Breach fejlesztője

|

A januárban megjelent játék nem húzta sokáig.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy nem hallottatok még a Breachről: a január közepe óta korai hozzáféréssel elérhető játékkal a csúcson 1148-an játszottak egyidőben, de az elmúlt 24 órában mindössze 20-an léptek be egyszerre.

Hirdetés

A Steam termékadatlap tele van negatív értékelésekkel, melyekben a felhasználók kémszoftvert emlegetnek, illetve sokan panaszkodnak a játék minőségére is. Pedig ígéretesnek tűnt: egykor a BioWare-nél és az EA-nél dolgozó fejlesztők készítették.

A napokban a QC Games bejelentette, hogy bezárja kapuit, és a játéknak sincs már sok hátra. Starter Packot és QC pontokat már nem lehet venni, és bár a szerverek egyelőre tovább üzemelnek, várhatóan azokat is le fogják állítani. Aki nemrégiben fizetett be rá, a Steamen vagy a QC Games támogatásán kérheti vissza a pénzét. 

Van közöttetek valaki, aki próbálta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)