Hirdetés

Quantic Dream - közleményben ítéli el a csapat az alaptalan mocskolódást

|

Január folyamán pletykák szóltak arról, hogy milyen illetlen dolgok történnek a Detroit: Become Humant is készítő csapat berkeiben. A fejlesztők most közleményben reagáltak.

Hirdetés

Január közepén francia lapok számoltak be arról, hogy a Quantic Dream csapatában többen nem megfelelő módon viselkednek kollégáikkal.

Hirdetés

A stúdió első emberei már akkor is tagadtak, de most megjelent egy hivatalos közlemény, melyben azt állítják, néhány újság lejáratókampányt folytat ellenük megkérdőjelezhető források állításait felhasználva. Remélik, a téves információk és a méltatlan támadások abbamaradnak a dolgozók védelme érdekében. Hozzátették még, hogy két, 2017-ben ellenük indult pert a bíróság megszüntetett 2018. január 19-én, egy harmadik pedig még zajlik. Végezetül kijelentették, hogy a Quantic Dream jó hírnevének megóvása érdekében jogi lépéseket tesznek.

Nem tudhatjuk, mi a valóság, de nem is a mi dolgunk ezt megítélni. Ha valóban súlyosak a problémák, és tényleg annyira toxikus a munkakörnyezet, hogy ez a morálra is kihat, az valószínűleg meglátszik majd a Detroit: Become Human minőségén is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)