Hirdetés

A Quantic Dream saját maga adná ki a játékait

|

A zseniális kalandjátékaival népszerűvé vált stúdió a jelek szerint végzett a kiadókkal.

Hirdetés

A Quantic Dream viszonylag ritkán lep meg minket új játékkal, de jelen esetben ez nem is akkora probléma, ugyanis bőven kárpótol minket a várakozásért a fejlesztők munkájának minősége. A srácok eddig olyan címeket tettek le az asztalra, mint a Fahrenheit, a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls, illetve a Detroit: Become Human, és valószínűleg bőven akad még mesélnivalójuk.

Hirdetés

Mostantól kezdve viszont teljesen függetlenül, kiadói elvárások nélkül fogja fejleszteni játékait a francia csapat. Idén lesz 23 éve annak, hogy megalakult a Quantic Dream, ami egy hivatalos bejegyzés szerint most van olyan pozícióban, hogy elkezdhesse saját maga kiadni az alkotásait. Ennek a lépésnek hála óriási szabadságot kap a csapat, hiszen tényleg csak rajtuk múlik majd, miféle kalandot adnak ki a kezeik közül.

A csapat legutóbbi három játékát, vagyis a Heavy Raint, a Beyond: Two Soulst, illetve a Detroit: Become Humant a Sony dobta piacra, és ezek mindegyike egészen kiválóra sikeredett, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd a Quantic Dream, ha teljesen függetlenül fejleszthetnek.

Szerintetek jó döntés volt ez a stúdió részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)