Hirdetés

A Quantic Dream már perel a stúdiót ért vádak miatt

|

Folytatódik a botrány, ugyanis a csapat két francia lap ellen is jogi lépéseket tett.

Hirdetés

Nemrég több olyan pletyka is felröppent, miszerint toxikus munkahely a Quantic Dream, és sok korábbi fejlesztőt ért sérelem, amíg ott dolgozott. A csapat természetesen mindent tagad, ráadásul jogi útra terelték a dolgot.

Hirdetés

A Kotaku számolt be arról, hogy a Quantic Dream beperelte a francia Le Monde újságot és a Mediapart hírportált, amiért azok valótlanságokat állítottak a stúdió szerint. Az újságírók egyelőre nem nagyon kommentálták a dolgot, de egyikük azt állítja, hogy részletes, jól dokumentált nyomozás után írta meg a sztorit.

Külön érdekesség, hogy ugyan a Canard PC is részt vett ebben a nagy leleplezésben, a Kotaku információi szerint a Quantic Dream csak fenyegető üzeneteket küldött a lapnak, és nem perelt.

Kíváncsian várjuk, hogyan alakul tovább ez a történet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)