Hirdetés

Úgy néz ki, bukás lesz a Ragadozó madarak

|

Harley Quinn csodasztikus felszabadulására nem sokan voltak kíváncsiak a premier hétvégéjén.

Hirdetés

Szerintünk nem lett túl jó a legfrissebb DC film, akármennyire is illik Harley Quinn karaktere Margot Robbie-hoz, de ennek ellenére előfordulhat, hogy valakit pont elkap a hangulat, hajlandó átlépni a hiányosságokon, és csak azért is megnézi. Az Egyesült Államokban viszont nem örvendhet nagy népszerűségnek.

Hirdetés

Nyitó hétvégéjén 4236 moziból mindössze 33,25 millió dollár jött be, ami sokkal kevesebb, mint amire számítani lehetett. Az Öngyilkos osztag 133 millió dollárral nyitott, viszont az PG-13-as korhatárbesorolású volt, és ismertebb karaktereket vonultatott fel, így senki nem várta, hogy ezt meg fogja közelíteni a Ragadozó madarak. Ugyanakkor 50 millió dollárral bátran mertek számolni. A film maga 80 millióba került, amiben a terjesztési és marketingköltségek nincsenek benne.

A nemzetközi piacról 48 millió dollár jött be, viszont Ázsiából most a koronavírus miatt eleve kevesebb pénzzel érdemes számolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)