Hirdetés

Rage 2 - a Bethesda a feladatra legtökéletesebb fejlesztőcsapattal dolgozik együtt

|

A hivatalos honlapról kiderült ez-az a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Holnap lesz csak igazán tele a net a Rage 2-vel, hiszen a gameplay trailer (és vele együtt remélhetőleg sok más infó) várhatóan valamikor délután érkezik. A Bethesda azonban a teaser mellé fellőtte a hivatalos honlapot is.

Hirdetés

Még ezt sem pakolták tele tartalommal, viszont megtudtuk (nem az angol site-ról, hanem az oroszról), hogy a játék fejlesztésébe besegít az Avalanche Studios, melynek egyébként a 2015-ös Mad Maxet is köszönhetjük, és dolgoztak a Fallout 4, valamint a Prey lövöldözésén is. Nyilván jó ötlet volt az ő szakértelmüket használni az erősen Mad Max-es beütésű Rage 2-höz is. A munka másik részét az id Software-re bízta a kiadó.

Emellett kiderült, hogy a játék egy nyílt világú FPS lesz, amiben "bárhova mehetünk, bármire lőhetünk, és akármit felrobbanthatunk."

Az egyébként nem egyértelmű, hogy az Avalanche és az id Software egyenként mekkora részt vállalt a fejlesztésben, de holnap remélhetőleg ez is kiderül. Addig is újra itt a teaser, emésztgessétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)