Hirdetés

Rainbow Six: Siege - 30 millió játékosnál jár, a nézettsége is az egekben

|

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Ubisoft eddigi egyik legsikeresebb multiplayer játéka.

Hirdetés

2015 decemberében valószínűleg még a kiadó sem gondolta, hogy odáig jut a Siege, ahol most start. A növekedés folyamatos, napról napra egyre többen szállnak be, és nem csak a játékosok, az érdeklődők száma is nő.

Hirdetés

A csapat ma bejelentette, hogy sikerült átlépni a 30 milliós játékosszámot, valamint az év első nagy bajnoksága, a Six Invitational során 321 000 egyidejű nézővel és 6,2 millió órányi megtekintéssel szintén új rekord állt be.

Decemberben a magyar játékosok száma átlépte a 100 ezret, ami a hazai piacon hatalmas dolog. Azóta feltehetően ez is növekedett.

A következő nagy Siege-es esemény a Pro League döntője lesz, utána nem sokkal indul a harmadik év második szezonja egy vadonatúj pályával és két olasz operátorral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)