Hirdetés

Hatalmas siker itthon is a Rainbow Six: Siege

|

Nem sokkal a játék megjelenésének második évfordulója után komoly mérföldkövet ért el Magyarországon a Rainbow Six: Siege.

Hirdetés

Nemrég a Ubisoft és a Rainbow Six: Siege hazai forgalmazója, vagyis a PlayON Magyarország egy sajtóközleménnyel tudatta velünk az örömhírt: komoly számot értek el a Siege aktiválások Magyarországon.

Hirdetés

A közleményből kiderült, hogy a Rainbow Six: Siege megjelenésének második évfordulóját követően a játék magyarországi aktivációinak száma elérte a 100 000-es számot. Ez valóban meg nem kerülhető fegyvertény, nagyon kevés játék rendelkezik Magyarországon ilyen szép mutatókkal. A kiadó és a forgalmazó reményei szerint a tendencia a jövőben sem változik, erre pedig minden esély adott, hiszen a Siege harmadik évében is folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak, kapunk nyolc új operátort, valamit számos új tartalmi és technikai újítást is. 

Ti is a százezer regisztrált játékos közé tartoztok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)