Hirdetés

Rakétacsapások és áramkimaradások hátráltatják a következő Sherlock Holmes játék fejlesztését

|

A Frogwares igyekszik megtenni, amit lehet, de az orosz-ukrán háború miatt halasztani kényszerülnek játékukat.

Hirdetés

Részben Dublinból, részben Kijevből működik a Frogwares csapata, amely évek óta szállít Sherlock Holmes játékokat, és ezen szokását nem tervezi feladni, már készül a Sherlock Holmes: The Awakened. Eredetileg február-márciusi befejezéssel terveztek, de nehéz úgy ütemterv szerint haladni, hogy közben háború zajlik körülöttük.

A csapat a héten kiadott közleményében részletesen elmesélte, mi most a helyzet, milyen körülmények között próbálnak dolgozni.

Hirdetés

Elmondásuk szerint 2022 áprilisa óta folyamatosan komoly kihívások elé vannak állítva, de az elmúlt öt hónap igazán kemény volt. Rendszeressé váltak az áramkimaradások, a rakétatámadások, amelyek következtében havonta kellett újratervezniük a munkamenetet. A tartalommal végeztek, most már a minőségbiztosításra fókuszálnak, így néhány hét elég lehet: a tervek szerint március-április környékén jelenhet meg a The Awakened.

Alábbi videójukban a fejlesztők otthonukból és a háborúból is jelentkeznek, valamint a játékból is mutatnak egy-két mozzanatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)