Hirdetés

Otthagyja az Arkane Studiost a Dishonored kreatív rendezője

|

Az Arkane Studios alapítója és a Dishonored, valamint a Prey kreatív rendezője, Raphael Colantonio úgy döntött, hogy kilép a stúdiótól. Nyomós indoka volt rá.

Hirdetés

Mióta 1999-ben megalakult a francia székhelyű Arkane Studios, olyan címekkel szórakoztatták a játékosokat, mint az Arx Fatalis, a Dark Messiah of Might and Magic, a Dishonored 1-2 és a Prey. A stúdió alapítója, az EA-nál és az Infogrames-nél is megfordult Raphael Colantonio nélkül mindez nem valósulhatott volna meg, azonban a minap kiderült, hogy a Dishonored: Death of the Outsider az utolsó projekt, amiben részt vett a cég kulcsembereként. 

Hirdetés

A Dishonored és a Prey kreatív rendezője ugyanis megerősítette, hogy elhagyja a stúdiót, de nem azért, mert bármiféle gondja lenne a csapattal vagy megunta volna a játékfejlesztést, az okok ennél sokkal komolyabbak: a családjára szeretne koncentrálni. Colantonio elmondta, hogy több időt szeretne tölteni a fiával és arra fókuszálni a jövőben, ami igazán fontos az ő és szerettei számára. Csodálatos kalandként gondol vissza az elmúlt 18 éve, amit az Arkane kötelékében töltött a játékipar legjobb és legokosabb embereinek társaságában. 

Colantonio hozzátette, hogy addig marad még a cégnél, ami szükséges ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet az új vezetés számára, míg az austini divíziót régi barátja és kollégája, Harvey Smith vezeti majd. Jó pihenést kívánunk és köszönünk mindent! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)