Hirdetés

A Razer nem sokkal az indulása után lelövi a saját digitális videojátékos áruházát

|

A Razer digitális boltjában kedvezményesen vásárolhattunk játékokat és Razer hardvereket, de a sikerhez ez sem volt elég.

Hirdetés

Manapság a digitális áruházak korát éljük, az online vásárlás kényeleme rengeteg potenciális vásárlót vonz, ezért sokk cég próbálkozik meg betörni a növekvő piacra (legutóbb például a Fortnine fejlesztői az Epic Games Store elindításával). Viszont sajnos nem minden próbálkozás éri el a célját és a közösségét.

Hirdetés

A tavaly áprilisban útjára indított Razer Game Store-ban az ismert Razer hardvereket, valamint nagyobb digitális platformokon (Steam, Uplay) aktiválható videojátékokat kulcs formájában szerezhetjük be engedményes áron, viszont erre már nem sokáig lesz lehetőségünk. Azért, mert az áruház kevesebb mint egy évvel az indulása után még ebben a hónapban bezárásra kerül.

A bejelentést a virtuális bolt felületén tették közzé, eszerint a játékok árusítása február 28-ától megszűnik, a cég átszervezéssel kapcsolatos tervei miatt. Egyúttal köszönetet mondtak a digitális bolt köré közel egy év alatt szerveződött, nagyra nőtt közösségnek. Az előrendelt termékeket még biztosítja a vásárlóknak a cég, továbbá az eddig megvett Steam és Uplay kódokat is aktiválhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)