Hirdetés

A Razer felvásárolta George Lucas egykori cégét

|

A THX továbbra is önállóan üzemel majd, de mindkét brand rengeteget profitálhat a felvásárlásból.

Hirdetés

A THX-et még 1983-ban alapította George Lucas, mert elégedetlen volt az akkori mozik hangzásával és felszereltségével. Ezért hoztak létre egy olyan minőségbiztosítási szabványt, amely pontos előírásokat tartalmaz a felvételtől egészen a hangsugárzókig gyakorlatilag mindenről, hogy a végeredmény a lehető legjobb hangminőségben szólaljon meg.

A vállalat 2012 óta függetlenül üzemel, és az utóbbi időben a szabványt a mozik mellett autók hangrendszereire, házimozikra, sőt, koncertekre is kiterjesztették. Most, hogy a vállalat a Razer irányítása alá került, elég valószínű, hogy a gamer perifériák piacán is találkozunk majd a THX branddel.

A Razer vezérigazgatója, Min Liang Tan elmondta, hogy az alkalmazottakat és a menedzsmentet is megtartják, a THX a jövőben is meghozhatja a saját döntéseit.

Az egész szórakoztatóipar átalakulóban van. A zenei klipeket 360 fokban forgatják, a filmekből játékok, a játékokból filmek lesznek. Ezen a teljesen átszőtt piacon a Razer mindenképp szeretne nagyhatalommá válna a zene, a filmek és a játékok világában is.

A filmes világban a THX a mai napig ikonikus brandnek számít, így nagyon valószínű, hogy a Razer a jövőben a THX által hitelesített eszközökkel próbál meg betörni más piacokra. Közben pedig magát a THX technológiát és népszerűsítenék olyan piacokon, ahol a Razer már bejáratott márkának számít és a filmipar is fellendülőben van, a szabványt viszont nem használják. Ha sikerülne betörniük a kínai piacra, azzal hatalmasat kaszálhatnának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)