Hirdetés

Reagált a Sonynak dolgozó Bluepoint a felvásárlásával kapcsolatos pletykákra

|

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem lett a PlayStation család tagja az egyébként szinte csak nekik dolgozó csapat.

Hirdetés

Néhány napja lett hivatalos, hogy a Sony felvásárolta a Housemarque csapatát, akiknek legutóbb például az igencsak emlékezetes Returnalt köszönhettük. A japán cég jóval megfontoltabb, mikor a neki dolgozó csapatok bekebelezéséről van szó, nem olyan, mint a Microsoft, mely legutóbb a Bethesdát is exkluzívvá tette.

Van azonban egy másik csapat is, a Bluepoint Games, amely ugyan nem tartozik a Sony alá, a fennállása óta mindössze két projektje volt, ami nem csak a PlayStation platformhoz kötődött.

Hirdetés

Kedden, mikor az előző felvásárlását bejelentette a Sony, a cég japán Twitter-fiókja elkövetett egy apró hibát. A poszthoz csatolt képen nem a Housemarque logója szerepelt, hanem a Bluepointé, ami természetesen azonnal beindította a találgatásokat. Napokon belül jöhet még egy bejelentés?

Jött is, csak épp a Nixxes akvizíciójáról, a Bluepoint Games története máshogyan folytatódott. Igaz, hogy a stúdió nem adott ki közleményt, amelyben határozottan cáfolná a híreszteléseket, a Twitteren elég világosan fogalmaz a csapat új bemutatkozó szövege:

"A Bluepoint Games egy független stúdió. Folyamatosan keressük a tehetséges mérnököket, művészeket és dizájnereket, hogy velük bővíthessük a csapatunkat."

Ez persze nem azt jelenti, hogy a jövőben sem történhetne meg az összeolvadás, egyelőre azonban marad a csapat függetlensége, ami lehetőséget biztosít számukra, hogy esetleges külső megkereséseknek is eleget tegyenek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)