Hirdetés

Reagált az Amazon a Lost Ark első heti, elképesztő számaira

|

Az Amazon megvillantotta a Lost Ark nyugati megjelenésével kapcsolatos eddigi adatokat. A számok lenyűgöző startról mesélnek.

Hirdetés

A Lost Ark nyugati megjelenését intéző Amazon Games sem hagyhatta szó nélkül a játék látható sikereit. A szerverek roskadoznak az új érdeklődők rohama alatt, a Twitch Top 10-ből a megjelenés óta nem esett ki a cím, és az interneten mindenki arról vitatkozik, hogy vajon ez a játék lesz-e az MMO műfaj megváltója.

Akárhogy is, a Lost Ark sikeres indulása tagadhatatlan, de az Amazon adatainak köszönhetően már pontos számaink is vannak a siker mértékéről.

Hirdetés

A játék nagyot ment a Steamen a maga 1,325 milliós játékoscsúcsával. A platform történelmében ezt csak egy cím tudta felülmúlni, és az is a PUBG volt annak fénykorában. A Twitchen 1,2 millió volt a nézői csúcs, és az érdeklődők 59,9 millió órán át nézték a játékkal kapcsolatos streameket. Ez utóbbit a streameken szerezhető ajándékok is megsegítették.

Az Amazon adatai szerint a nyugati indulás első három napjában 4,7 millió regisztrált felhasználójuk volt, aminek 55 százaléka Amerikából, 45 százaléka Európából származott.

Az Amazon Games alelnöke, Christoph Hartmann a következőt nyilatkozta az első napok sikereiről:

"A tény, hogy két játékunk is a Steam legtöbbet játszott címeinek listáján egy hatalmas megtiszteltetés. Nagyon hálásak vagyunk mind a Lost Ark, mind a New World közösségeinek ezért."

Hartmann hozzátette, hogy a Smilegate hosszú évekig tervezi a Lost Ark bővítését. Mivel a játék eredetileg 2019-ben jelent meg Dél-Koreában, így van is még bőven tartalom, amit áthozhatnak majd a keleti verzióból. Mi is serényen pörgetjük a mókát, így alig várjuk majd az újdonságokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)