Hirdetés

Filmstúdiót nyitott a Sniper Elite fejlesztőcsapata

|

A Rebellion új utakon indul el, egy tévésorozatot és egy filmet már be is jelentett.

Hirdetés

Elég érdekes üzleti döntéseket hoz, de továbbra is aktívan működik, növekszik és terjeszkedik az elsősorban a Sniper Elite sorozatról ismert, legutóbb a Strange Brigade-dal és a Battlezone remake-kel jelentkező Rebellion Developments.

Hirdetés

Most egy új filmstúdió megnyitását jelentették be, melyre 100 millió dollárt terveznek költeni. 1 millióba került az oxfordi épület, ahol a munka folyik majd (valaha nyomda volt), és 500 munkahelyet készülnek megteremteni. Első projektjük a Dredd bíró tévésorozat lesz, a Judge Dredd: Mega City One, illetve készül egy Rogue Trooper film, melyet Duncan Jones rendez.

A Rebellion lépése kapcsán még az illetékes miniszter, Margot James is örömét fejezte ki. Mi egyelőre kíváncsian vagyunk, mi lesz ebből, de az mindenképp jó hír, hogy új állások nyílnak meg, és a brit film- és sorozatgyártás kaphat még egy lökést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)