Hirdetés

Felvásárolt egy fejlesztőstúdiót a Rebellion

|

Valószínűleg olajat talált a Sniper Elite játékokról ismert kiadó.

Hirdetés

A Rebellion mindig is középszerű játékokat készített, legfrissebb játéka, a Strange Brigade sem aratott óriási sikert. Nem sokkal azután, hogy filmstúdiót nyitott, mégis tovább növekszik.

Hirdetés

Most a TickTock Gamest kebelezte be, amellyel többször is dolgozott már együtt például a Battlezone switches változatán és a Rogue Trooper Reduxon. A yorkshire-i csapat egyúttal Rebellion Northra keresztelkedett, és a cég még be nem jelentett, de várhatóan idén leleplezendő játékain dolgozik. 

Egyébként kapcsolódó érdekesség, hogy a Rebellion társalapítója, Chris Kingsley a napokban megkapta a Brit Birodalom Rendjének tiszti fokozatát (OBE) az Egyesült Királyság gazdaságának előrelendítése érdekében tett lépései miatt. Vajon tényleg ennyire mennek a Rebellion játékai, csak mi nem látjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)