Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 minden idők második legjobban nyitó szórakoztatóipari terméke

|

Csak a Grand Theft Auto V indított jobban nála.

Hirdetés

Akármilyen népszerű a FIFA, és akármilyen jól fogynak még mindig a Call of Duty játékok, a Rockstar akkor is a játékosok abszolút kedvence marad.

Hirdetés

A Take Two bejelentette, hogy a valaha volt legjobb nyitóhétvége a Red Dead Redemption 2-é lett, de csak azért, mert a GTA V nem hétvégén, hanem csütörtökön jelent meg. Érdekes ez a megfogalmazás, a "második legjobban nyitó" sem hangzott volna rosszul. A legújabbi GTA három nap alatt 1 milliárd dollárt termelt, a Red Dead Redemption 2-nek pedig most 725 milliót sikerült ennyi idő alatt összehoznia. A Rockstar is számított arra, hogy az RDR 2 a GTA V-öt nem fogja lenyomni, de ez az eredmény így is lenyűgöző. A Black Ops 4 egyébként "csak" félmilliárdot hozott ugyanezen időszak alatt.

Emellett a PlayStation Network legnagyobb példányszámban előrendelt, legtöbb első napi eladást magáénak tudó, és három nap alatt legnagyobb példányszámban fogyó játéka lett. Biztosan beállít még pár rekordot, a Rockstar már csináltatja a polcot a díjaknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)