Hirdetés

Újra a Red Dead Redemption 2 fogy a legjobban a briteknél

|

A Call of Duty: Black Ops 4 is visszatért a top 3-ba, viszont a Super Smash Bros. Ultimate visszaesett egy kicsit.

Hirdetés

Nagyobb megjelenés már nem lesz idén, de a nagy karácsonyi hajrában még pörögnek az idei év slágerei. 

Hirdetés

A második pozícióból újra az elsőre ugrott a Red Dead Redemption 2, mivel a Super Smash Bros. Ultimate a negyedikre cserélte vezető helyét. A Call of Duty: Black Ops 4 a hetedikről lépett előre a harmadikra, ahol a múlt héten a most második FIFA 19 volt. Akik a Smash Bros. miatt vettek Switchet, azok nyilván hozzácsaptak egy Mario Kart 8: Deluxe-ot is, így a Nintendo játéka magabiztosan áll az ötödik helyen (20%-kal több fogyott belőle, mint az előző héten). A Forza Horizon 4, a Spider-Man és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy visszatért a top 10 utolsó három helyére. Így alakult a karácsonyi hajrá előtti utolsó hét a brit játékeladási toplistán:

1. Red Dead Redemption 2
2. FIFA 19
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Super Smash Bros. Ultimate
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Spyro Reignited Trilogy
7. Battlefield V
8. Forza Horizon 4
9. Spider-Man
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A top 40-et még nem ismerjük, de a GfK közleménye szerint a PlayStation VR leárazások és csomagok sok VR-os játék eladásait megnövelték.

Ti mit vettetek? Kértetek valamilyen játékot karácsonyra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)