Hirdetés

A Black Ops 4-nél jobban nyitott a Red Dead Redemption 2, de egy játék még így is megelőzi

|

Az év második legjobb startját produkálta a Rockstar Games játéka a briteknél.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, rengetegen ráugrottak a Red Dead Redemption 2-re, és ha beindul novemberben a Red Dead Online, valószínűleg még hatalmasabb számokat fog tudni elérni.

Hirdetés

A digitális eladásokról még semmit nem tudunk, de az kiderült, hogy a játék dobozos startja jobban sikerült, mint a Call of Duty: Black Ops 4-nek, és megjelenése hetében csak a FIFA 19-ből fogyott több idén. Kétszer olyan jól nyitott, mint az első RDR, viszont az eladott példányszám feltehetően nem közelíti meg a GTA V kétmillióját. Letaszítva mindkettőt azonnal az élre ugrott a játékeladási toplistán. Sajnos a Paw Patrol: On a Roll! nem tudta felvenni vele a versenyt (pedig nagy esélyes volt!), a 17. helyen nyitott, a My Hero One's Justice a 23. lett, a Just Dance 2019 pedig mindössze a 24. A top 10 összességében nem kavarodott meg nagyon, íme az e heti állás:

1. Red Dead Redemption 2
2. Call of Duty: Black Ops 4
3. FIFA 19
4. Forza Horizon 4
5. Assassin's Creed Odyssey
6. Marvel's Spider-Man
7. LEGO DC Super-Villains
8. Super Mario Party
9. Shadow of the Tomb Raider
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A top 40-et itt böngészhetitek végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)