Hirdetés

Magabiztosan tartja magát a Red Dead Redemption 2 az élen

|

Sőt, a briteknél az első négy helyezett ugyanaz maradt, mint a múlt héten, és az 5. és 6. is csak egymással cserélt helyet. Viszont a Diablo III: Eternal Collection nem nyitott túl jól.

Hirdetés

Most már valószínűleg hónapokig marad az első helyen a Red Dead Redemption 2 a brit játékeladási toplistán, és a Call of Duty: Black Ops 4-et, valamint a FIFA 19-et sem fogja senki elmozgatni a top 3-ból. Talán a Fallout 76, de ez nagy "talán".

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man egyet előre ugrott, az AC: Odyssey pedig egyet esett a múltheti álláshoz képest. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy feljebb jött, mögé pedig a LEGO Harry Potter Collection, valamint a Football Manager 2019 álltak be nyolcadikként és kilencedikként. A tizediket behúzta a Mario Kart 8 Deluxe, ami szintén eszméletlenül fogy még mindig. Sajnos a Diablo III switches változata csak a 15. helyet tudhatja magáénak, de lehet, hogy a digitális eladásokkal szebb lenne a kép. A Call of Cthulhu a 27. helyen startolt.

Íme a top 10, itt a top 40, nemsokára jön az 576 Kbyte listája is, ami segít részleges képet kapni az itthoni helyezetről.

1. Red Dead Redemption 2
2. Call of Duty: Black Ops 4
3. FIFA 19
4. Forza Horizon 4
5. Marvel's Spider-Man
6. Assassin's Creed Odyssey
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. LEGO Harry Potter Collection
9. Football Manager 2019
10. Mario Kart 8 Deluxe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)