Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - tarol a karácsonyi eladási listákon

|

Úgy tűnik, hogy mindenki bankot akar rabolni az ünnepek alatt, ugyanis a Rockstar legújabb mesterműve már második hete vezeti az angol eladási listákat.

Hirdetés

Az elképesztő kritikai elismerés után várható volt, hogy a Red Dead Redemption 2 sok karácsonyfa alatt fog majd felbukkanni, de ugyanúgy jó esélyei voltak a szezon megnyerésére a Call of Duty: Black Ops 4-nek és a FIFA 19-nek is.

Hirdetés

A legújabb eladási adatok szerint az Egyesült Királyságban már második hete első helyen van a Red Dead Redemption 2, legalábbis ami a dobozos példányokat illeti. Ez azt jelenti, hogy habár a FIFA 19-et már nem fogja megverni az egész éves eladásokat illetően (azért lássuk be, hogy az utóbbinak volt némi előnye), a karácsonyi szezonban egész biztosan győzedelmeskedni fog.

Ez azért érdekes, mert egyébként a FIFA a Call of Duty sorozattal együtt rekordtartó a karácsonyi eladásokat illetően és hosszú ideje először sikerült valakinek letaszítani a trónról.

A FIFA 19 és a Call of Duty: Black Ops 4 megtartották pozíciójukat, a negyedik helyre pedig a küszködő Battlefield V ugrott fel, megelőzve a Super Smash Bros. Ultimate-et. Jelentős kavarodás ezen kívül nem volt.

Itt a top 10-es lista, erre pedig a top 40.

1. Red Dead Redemption 2
2. FIFA 19
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Battlefield V
5. Super Smash Bros. Ultimate
6. Spyro Reignited Trilogy
7. Mario Kart 8 Deluxe
8. Marvel's Spider-Man
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Forza Horizon 4

Ti milyen játékot találtatok idén a fa alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)